Zasebnost
Zavedamo se pomena osebnih podatkov, zato v Kreativnici s podatki, ki nam jih zaupate, ravnamo skrajno skrbno in odgovorno.
pogoji uporabe, varovanje, osebni podatki, kreativnica
15570
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-15570,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Zasebnost

Pogoji uporabe in varovanje podatkov

Varovanje zasebnosti

 

Kreativnica spoštuje zasebnost svojih uporabnikov. Vaše osebne podatke potrebujemo za izvedbo naročila, ter kasnejše zagotovitve pomoči pri storitvah. Uporabljali jih bomo izključno za lastne potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Osebne podatke hranimo v skladu z zakonom.

 

Pogoji uporabe spletnega mesta

 

Trudili se bomo zagotoviti točno in ažurno vsebino na spletnih straneh, vendar ne prevzemamo nobenih garancij za posledice njene uporabe. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Kreativnica lahko spreminja vsebino kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov. Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletnih strani kreativnica.si, niso pod našim nadzorom.

Vsebina, objavljena na spletnih straneh kreativnica.si, se sme uporabljati zgolj v nekomercialne namene.

Kreativnost spoštuje zasebnost.