Piškotki
Na spletnih straneh kreativnica.si uporabljamo piškotke zgolj za vodenje statistike in izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.
piškoti, varnost, cookies, kreativnica,
15574
page-template-default,page,page-id-15574,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Piškotki

 Kaj je piškotek in čemu je namenjen?

 

Piškotki so male tekstovne datoteke, shranjene na računalniku obiskovalca spletne strani. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacije. Običajno vsebuje ime strežnika, določeno naključno vrednost ter življenjsko dobo. Piškotek lahko uporablja samo strežnik, ki je poslal piškotek. Skupaj s spletnim brskalnikom je tako v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznih storitev.

 

V brskalniku, ki ga uporabljate, lahko hranjenje piškotov kadarkoli omejite ali onemogočite, kar vam zagotavlja popoln nadzor nad piškotki.

 

Na spletni strani uporabljamo naslednje piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike obiskanosti spletnega mesta:

  • _utma – razlikovanje med uporabniki ali sejami
  • _utmb – zabeleži novega uporabnika ali sejo
  • _utmc – statistika ogledov spletne strani
  • _utmz  – shrani vir prometa ali oglaševalske akcije
  • cc_cookie_accept – zabeleži stanje piškotkov

Z obiskom tega spletnega mesta soglašate z uporabo opisanih piškotkov.