Izdelava spletnih strani
Skladno z vašimi željami in potrebami za vas izdelamo unikatne spletne strani. Izstopajte iz povprečja in bodite opaženi,
izdelava spletnih strani, optimizacija razvoj, kreativnica, unikatnost, oblikovanje, testiranje
15578
page-template-default,page,page-id-15578,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Izdelava spletnih strani

10 kritičnih sekund

Samo toliko je potrebno, da ujamete in zadržite uporabnikovo pozornost, ko ta enkrat obišče vašo spletno stran. Prvi vtis je pomemben, še posebej na internetu. Navsezadnje, ne pravimo zastonj, da po njem “brskamo”.

Internetni obiskovalci so muhasti in če je vaša spletna stran bolj podobna boljšemu trgu, kot profesionalni ustanovi, obstaja velika verjetnost, da jo zapustijo v nekaj sekundah. Študije so pokazale, da po preteku dodatnih 20 sekund, verjetnost, da stran zapustijo, začne upadati. Ima vaše spletno mesto vse, kar je potrebno, da pritegne popolno pozornost?

 

Oblikovanje
Na temelju analize bomo pripravili grafične predloge, vaša naloga, upamo, da ne pretežka, pa bo izbrati vam najljubšo.

 

Razvoj
Tu vaša izbrana grafična predloga pričenja dobivati življenje. Razvili bomo potrebne funkcionalnosti in poskrbeli za podrobnosti vsake posamezne strani.

 

Popravki
Povsem običajno je, da izdelavi sledijo manjše spremembe in popravki. Barvne korekcije, dodatne tipografije in slikovni material so del procesa, ki omogočajo rezultat, ukrojen po vaših željah in poslovnih potrebah.

 

Testiranje
Skupaj bomo preverili, da vse deluje, kot je potrebno. Testirali bomo funkcionalnosti, združljivost z brskalniki in različnimi napravami.

 

Zagon
Vaša spletna stran je pripravljena, da jo objavimo na svetovnem spletu. Čestitamo!

Izdelava spletnih strani Kreativnica

Kaj vam nudimo?

  • vašim potrebam prilagojeno spletno stran, ki opredeljuje vašo vizijo, izdelke ali storitve in namen, ki ga želite doseči pri obiskovalcih
  • dostopno in uporabno spletno stran
  • spletnim iskalnikom prijazno in optimizirano spletno stran